Activiteiten 2019

Sinterklaasfeest 23 november 2019

Zaterdag 23 november is Sinterklaas met twee van zijn pieten langs geweest in Huis ter Heide. Er zaten 13 kinderen met hun ouders en opa’s en oma’s op hen te wachten, maar na zingen en roepen kwamen ze niet. We zijn met z’n allen maar naar buiten gegaan, om te kijken waar ze bleven. Sinterklaas stond gewoon buiten, samen met zijn pieten, maar ze stonden te zoeken en te turen…. ze waren Ozosnel kwijt. Hij was waarschijnlijk van het water geschrokken waar ze langs liepen, ze konden hem nergens meer vinden. Mogelijk is hij zelf al weer terug naar stal gelopen, dus zijn ze toch maar bij ons naar binnen gekomen. We hebben met z’n allen gezongen en gedanst. Ieder kind mocht even bij Sint komen, Sint las dan voor uit zijn boek en er werden kruidnoten uitgedeeld. De pieten hadden genoeg strooigoed voor iedereen, dus ook de papa’s, mama’s opa’s en oma’s kregen lekker wat te eten. Daarna was er ook nog voor alle kinderen een kadootje. Het was een gezellige middag. 

Hebben jullie nog leuke foto’s die gedeeld kunnen worden op deze website, mail deze dan even naar belangenvereniginghuisterheide@hotmail.com

Pubquiz in oktober is afgelast, vanwege het overlijden van onze penningmeester Jos Tholen.

 

Tuinfeest 13 juli was erg geslaagd!!

We hebben weer een erg gezellig tuinfeest gehad, met een grote opkomst. De pizza-oven en barbecue zorgden voor goed gevulde magen en de aanwezige buurtbewoners voor veel gezelligheid. Ook het opbouwen en afbreken was gezellig, mede door de vele extra handen. Alle vrijwilligers bedankt!

IMG_20190713_222623

Fietstocht is afgelast, vanwege maar 2 opgaven.

Paasvuur is afgelast door de gemeente, i.v.m. de droogte.

Paaseieren zoeken was gezellig.

Paaseieren zoeken was weer leuk door de aanwezigheid van veel kinderen. Organisatie door Gerda en Gerda was ook prima.